Twents Conservatorium

Harry Over is in 1983 afgestudeerd aan het Twents Conservatorium bij Cees Stolwijk. Het jaar daarvoor behaalde hij het diploma Schoolmuziek aan hetzelfde conservatorium.


Diverse koren en ensembles

Sinds 1980 is Harry actief als dirigent en heeft hij inmiddels leiding gegeven aan diverse koren en ensembles.

Hij voerde diverse werken uit; meermaals ondersteund door het Randstedelijk Begeleidings Orkest RBO Sinfonia, een professioneel orkest uit de Randstad. 


Kwaliteit

Na jaren wekelijks gerepeteerd te hebben ontstond bij Harry de behoefte om met weinig repetities een kwalitatief hoogstaand concert voor te bereiden.

Daarvoor werden goede zangers en zangeressen aangezocht die na 5 repetities in staat zijn om het gevraagde niveau te leveren. Daarnaast wordt er een instrumentaal ensemble geformeerd dat het koor zal begeleiden. Steeds staat voorop dat de medewerkers profs of top-amateurs zijn met een behoorlijke staat van dienst. Dat is de doelstelling van het Concertkoor Zuid-Holland.

startpagina        dirigent       reserveren      contact        eerdere concerten   

Enthousiasme

Omdat dit koor geen financiële middelen tot zijn beschikking heeft, behalve de inleg van de koorleden zelf, doen musici vaak mee op basis van enthousiasme en liefde voor de muziek. Dit maakt dat er een groep is ontstaan die niet “even langskomt” om de noten te produceren, maar zich daadwerkelijk verbonden voelt.

Bij gebrek aan bepaalde instrumenten is het echter onvermijdelijk dat musici -met de daaraan verbonden kosten- moeten worden ingehuurd.

Dirigent Harry Over

(placeholder)